Distribuitor ambalaje flori

distribuitor-ambalaje-floriElina Trade este distribuitor ambalaje flori.Periodic reînnoim gama de produse, intr-o continua cautare de nou si inedit. Oferim o gama completa de materiale pentru florării, pasticerii si magazine de cadouri: ambalaje flori parfumate cu diverse arome, ambalaje flori bicolore cerate in una sau mai multe culori, ambalaje flori celofan neutru sau imprimat, ambalaje flori hârtie velina, ambalaje flori hârtie Kraft, ambalaje flori hârtie paglia, iuta, iarba naturală, burlap, cutii flori pentr ghivece sau livrări la domiciliu, vase si ghivece din ciment, teracota, lemn, sticla, fibra de sticla, rafie, ratan, țesut.

Suntem foarte exigenti in ceea ce privește produsele noastre. Calitatea, precizia si seriozitatea ne recomanda. Ambalajele flori si accesoriile pentru florării ajung la clienții nostri prin intermediul firmelor de curierat rapid cu care colaboram.

Produsele pe care le distribuim respecta normele UE in vigoare, nu sunt toxice, nu sunt alergice ai nu necesita măsuri speciale de utilizare. Calitatea superioară a ambalajelor florale, prețurile corecte si continua Căutare a noutăților in domeniu ne recomanda către toate florăriile si magazinele de cadouri.

COMENZI LA

Nr 0745.318.338

EMAIL

office[@]ambalajeparfumate.ro

PESTE 1500 DE PRODUSE

Aranjamente si decoratiuni florale.

GARANTIA CALITATII

Calitate superioara.

DREPT DE RETUR

Poti returna produsul in 14 zile.

ARIA DE DISTRIBUTIE